S E A R CH...

12/09/2016

                  

                 

                  



 Час не моргає і якби далеко ти не біг,він тебе наздоганяє і щоразу дає зрозуміти,що повернути його -  вже неможливо,а ось почати цінувати кожну секунду - саме момент.Він лікує,дарує миті,береже надію,зводить долі,дає кінець війнам та розгойдує бажання.Є люди,які не до кінця розуміють усю його сутність і важливість.Вони пливуть своєю течією,нікуди не спішать та завжди думають: "Для цього ще не час." Але час саме для цього.
 Час для кожного вашого кроку,кожного вашого слова та кожного вашого вчинку в даний момент. Він для закінчення одних і початок інших нових шляхів

На щастя,я не з цих людей і завжди слідкую за стрілкою годинника.
І так!Хтось подумає,що годинник це лише невід'ємний елемент пунктуальності,але для мене це також модний аксесуар ,який доповнить ваш образ і водночас дозволить слідкувати за часом та цінувати кожну його мить.

Я з мережею магазинів Д Е К А  приміряла,як на мене,найкращі моделі годинників ,які зроблять ваш образ цілісним і не дадуть вам шансу пропустити важливу зустріч,виставу ,або побачення.

                            


      




Ці  S K A G E N  ( buy here ) i   D K N Y (buy here). Для мене насправді ідеальні.Стильні,лаконічні і витримані.Годинники,які насправді підійдуть під абсолютно все і стануть родзинко вашого образу. Потрібно брати!






 
A L F E X ( buy here варіант для любителів підбирати аксесуари до кольорової гами їхнього одягу, а ці  M I C H A E L   K O R S  ( buy here )з своїм подвійним ремішком здатні підкорити серце кожної відвертої модниці.






      "Краса в простоті" ще одним підтверженням цьогo є наручний годинник швейцарської        
       марки  L O N G I N E S ( buy here )



І нарешті мої фаворити   R A D O !
( buy here )

Шикарна металева основа ,гра з відтінками ,делікатний дизайн і звичайно 
" лучшие друзья девушек это бриллианты "

Актуальність ,солідність,серйозність і вишуканість 
-ось що ви отримаєте в подарунок із цим годинником.


С  H  E  E  R !




No comments:

Post a Comment