S E A R CH...

8/17/2016





  А х ! Назад у минуле ,або коли дивишся серіал "Друзі " занадто фанатично. Ось чим надихнулась сьогодні і ось що з цього вийшло . Мої   практичні LEVIS JEANS / стара,але тепер така актуальна  NO NAME сорочка із старої шафи / незмінні ZARA лофери/ чорна сумка і моя любов з першого погляду= STRADIVARIUS колечка.

                                                                ♥
  Awwww...Back in the past or when u watch "Friends " too much fanatically. This is what inspires me/look at this!  My lovely LEVIS jeans /  Vintage NO NAME shirt /ZARA loafers 
/BAG from web-store  and   the best  STRADIVARIUS  rings  
                    



Насправді, 80-ті це надмірність і ексцентричність  і це тепер те,чим керується фешн-світ сьогодення. Подіуми 2016 ніби  вигукують людям не боятись бути собою і керуватись власною думкою носити те ,що подобається ,а не те ,що диктує тобі світ.

Тому я пропоную зараз же витягнути зі шафи всі ваші найдивніші речі,які ви приміряли біля дзеркала .кричали "Вау", а виходячи з дому кидали їх на ліжко і одягали сіру футболку. Не бійтесь бути особистістю з власним стилем і поглядом на різні речі .Не бійтесь бути іншим .Не ховайтесь. І це не лише те,що НА ВАС,але й те,що керує  ВСЕРЕДИНІ ВАС.
  

       
       











а для тих,хто дочитав до кінця -  музика ,яка вартує вашої уваги

For those who read it all - music wich is worth ur attention 


       ZHU – Paradise Awaits (FKJ Remix)

            Twenty One Pilots – Fake You Out

ZHU – Cocaine Model


see u son /XO  babez






No comments:

Post a Comment